Computerclub “De Webstee”

Voor wie?

Deze club staat open voor iedereen die vragen heeft over het bedienen van zijn/haar digitale apparaat (laptop, iPad of Android tablet, smartphone enz.). Tijdens deze wekelijkse bijeenkomsten zijn docenten van SeniorWeb Groningen aanwezig om u te helpen. Neem, als het kan, uw eigen apparaat mee. Zorg er wel voor dat het apparaat technisch in orde is en ook dat de batterijen vol zijn. Is uw probleem niet direct oplosbaar dan zal zeker geprobeerd worden om de daaropvolgende week de oplossing bij de hand te hebben.

Praktische informatie

De Computerclub “De Webstee” is open op elke donderdagmiddag in periode van 28 september t/m 30 november, steeds van 14.30-16.30 uur. De kosten bedragen €20,00 voor vijf bijeenkomsten van elk 2 uren. U dient bij het eerste bezoek een vijf-strippenkaart te kopen die u het recht geeft op deelname aan vijf, elkaar zo veel mogelijk opvolgende bijeenkomsten van de Computerclub. Om voldoende begeleiding te garanderen is het zeer gewenst dat de Computerclub in een aaneensluitende periode te bezoeken. Uiteraard is het, na overleg, mogelijk de nodige aanpassingen te doen. Bij hoge uitzondering en na tijdige aanmelding is deelname voor één keer ook mogelijk (€ 4,00).

Wat u verder nog moet weten …

Op de webpagina overzicht aanbod vindt u nadere bijzonderheden over de start onze activiteiten/lessen, de periode en het aanmelden voor een activiteit en/of cursus.

Let op: De computerclub is niet bedoeld voor technische problemen. Wij repareren uw digitale apparaat dus niet.