Computerclub “De Webstee” en “De Webberk”

Voor wie?

Deze club staat open voor iedereen die vragen heeft over het bedienen van zijn/haar digitale apparaat (laptop, iPad of Android tablet, smartphone enz.). Als dit digitale apparaat een laptop met Windows 10 is, dan is het verstandig om eerst de cursus Windows 10 te volgen om daarmee de basishandelingen onder de knie te krijgen.

Tijdens deze wekelijkse bijeenkomsten zijn docenten van SeniorWeb Groningen aanwezig om u te helpen. Neem, als het kan, uw eigen apparaat mee. Zorg er wel voor dat het apparaat technisch in orde is en ook dat de batterijen vol zijn. Is uw probleem niet direct oplosbaar dan zal zeker geprobeerd worden om de daaropvolgende week de oplossing bij de hand te hebben.

Praktische informatie

U dient bij het eerste bezoek een vijf-strippenkaart te kopen die u het recht geeft op deelname aan vijf, elkaar zo veel mogelijk opvolgende bijeenkomsten van de Computerclub. Om voldoende begeleiding te garanderen is het zeer gewenst dat de Computerclub in een aaneensluitende periode te bezoeken. Uiteraard is het, na overleg, mogelijk de nodige aanpassingen te doen. Bij hoge uitzondering en na tijdige aanmelding is deelname voor één keer ook mogelijk.

Wat u verder nog moet weten …

Op de webpagina overzicht aanbod activiteiten vindt u nadere bijzonderheden over de start onze activiteiten, locatie, periode, tijden en kosten. Klik hier voor informatie over de inschrijfmogelijkheden. Een bijeenkomst van de Computerclub duurt 1,5 tot, maximaal, 2 uur die valt in de beschikbare periode van 14.00-17.00 uur.

Belangrijk: De Computerclub is niet bedoeld voor het oplossen van technische problemen. Wij repareren uw digitale apparaat dus niet.