Even voorstellen

SeniorWeb Groningen is een onafhankelijke Stichting die tot doel heeft om aan geïnteresseerden de digitale wereld begrijpelijk te maken. Sinds 1998 werd er door meer dan 5.600 cursisten deelgenomen aan activiteiten georganiseerd door SeniorWeb Groningen.

Het Leercentrum van SeniorWeb Groningen organiseert computerlessen en -ondersteuning voor geïnteresseerden die vertrouwd willen raken met het werken met de laptop (Windows en Mac), tablet (iPad en Android), smartphone enz. De begeleiding van de cursisten is in handen van docenten van SeniorWeb: enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn in staat om op een rustige en begrijpelijke manier hun kennis over te dragen, waarbij rekening wordt gehouden met ieders individuele tempo. De lessen worden in een ontspannen sfeer gegeven.

Het Leercentrum van SeniorWeb Groningen is gevestigd in het buurtcentrum “De Semmelstee” aan de Semmelweisstraat 182 in Groningen. Ook worden activiteiten georganiseerd in wijkcentrum “De Berk” aan de Berkenlaan 238 in Groningen.

De Stichting is als Leercentrum aangesloten bij de landelijke vereniging SeniorWeb.

Wilt u ook kennis maken met de wereld van laptops, tablets, internet, e-mailen, fotobeheer, smartphones enz.? Dan bent u bij ons dus aan het goede adres. Iedereen is welkom, ook als u geen lid bent van de landelijke vereniging SeniorWeb (“Utrecht”).