Les aan huis

Voor wie?

Deze activiteit is bestemd voor iedereen die iets (speciaals) wil leren over het bedienen van zijn/haar computer, tablet, smartphone enz. en dat bij voorkeur in de eigen huiselijke omgeving wil doen.

Belangrijk: U hoeft geen lid te zijn van de landelijke vereniging SeniorWeb (“Utrecht”).

Wat leert u?

Wat u leert is volledig afhankelijk van uw eigen wensen. Die kunnen gaan over het installeren van apps onder Windows 10, bijhouden van een kasboek met Excel, aanvragen van een DigiD, beheren van foto’s op uw iPad/iPhone, gebruiken van webwinkels, beheren van e-mail adressen enz.

Praktische informatie

Het belangrijk te weten dat het gaat om het gebruik van uw apparaat, niet om het oplossen van technische problemen van uw apparaat. Zorg er dus wel voor dat uw apparaat technisch in orde is.

“Les aan huis” kent een, sterk verlaagd, tarief van €5,00 per uur en een, eventuele, reiskostenvergoeding van €0,25/km. Het aantal kilometers wordt vastgesteld aan de hand van de ANWB routeplanner.

Deze vorm van lesgeven vraagt goed overleg met de coördinator. Die gaat meteen op zoek gaan naar een docent die u kan helpen. Hou er wel rekening mee dat dit even kan duren.

Als alternatief kunt u voor een gering bedrag meedoen aan onze “Computerclub” in het buurthuis “De Semmelstee” of wijkcentrum “De Berk”. Ook daar kunt u terecht met vragen over het bedienen van uw apparaat.

Wat u verder nog moet weten …

Op de webpagina overzicht aanbod activiteiten vindt u nadere bijzonderheden over de start onze activiteiten, locatie, periode, tijden en kosten. Klik hier voor informatie over de inschrijfmogelijkheden.

Belangrijk:Les aan huis” wordt het hele jaar door aangeboden, behalve in juli en augustus. Dit wel onder voorbehoud van de beschikbaarheid van een docent.