Semmelstee-Workshops

Alleen realiseerbaar als zowel u als de docent aan de regels van het RIVM kunnen voldoen

Voor wie?

Deze serie workshops staat open voor iedereen die vragen heeft over een speciaal thema.  (laptop, iPad of Android tablet, smartphone enz.). Deze thema’s worden van tevoren vastgesteld en geprogrammeerd (zie hieronder). De maximale bezetting van een themabijeenkomst is zes personen + één docent. Dit geeft SeniorWeb Groningen de mogelijkheid om de regels van het RIVM te handhaven.

Neem uw eigen apparaat mee. Zorg er wel voor dat het apparaat technisch in orde is en ook dat de batterijen vol zijn.

Belangrijk: U hoeft geen lid te zijn van de landelijke vereniging SeniorWeb (“Utrecht”).

Thema’s (onder voorbehoud)

1 Beeldbellen mogelijkheden 1 oktober
2 Fotobeheer overzetten foto’s 8 oktober
3 Word & Excel eenvoudige toepassingen 15 oktober
4 Windows 10 eenvoudige toepassingen 22 oktober
5 DigiD Digisterker – omgaan met DIgiD 29 oktober
6 Macbook, iPad & iPhone eenvoudige toepassingen 5 november
7 Sociale media Facebook, WhatsApp 12 november
8 Dagelijkse boodschappen online boodschappen AH, Jumbo, Plus en Picnic 19 november
9 Geldzaken online bankieren (ING, Rabobank, ABN AMRO etc.) 26 november

Praktische informatie

De thema’s en hun programmering is sterk afhankelijk van hoeveelheid inschrijvingen. Als er meer dan zes personen willen deelnemen dat zal geprobeerd worden een tweede, latere datum vast te stellen. Bij (aanzienlijk) minder inschrijvingen wordt de bijeenkomst van dat thema geannuleerd of naar een latere datum verplaatst.

U dient bij het eerste bezoek een vijf-strippenkaart te kopen die u het recht geeft op deelname aan vijf workshops. Oude strippenkaarten zijn nog geldig en nieuw aangeschafte kaarten kunnen ook gebruikt worden bij andere, toekomstige activiteiten van SeniorWeb Groningen. Per workshop geldt een los tarief van €5,00. Betaal vooruit via de bank (NL66 RABO 0162 2625 20). Contant betalen is niet mogelijk i.v.m. corona.

Wat u verder nog moet weten

Op de webpagina overzicht aanbod activiteiten vindt u nadere bijzonderheden over de start onze activiteiten, locatie, periode, tijden en kosten. Inschrijven: info@seniorwebgroningen.nl of bel (050) 3031832. Geef duidelijk aan welke workshop u wilt deelnemen.

Belangrijk: De workshops zijn niet bedoeld voor het oplossen van technische problemen. Wij repareren uw digitale apparaat dus niet.